«پیتزای ضخیم دوست دارید یا نازک؟»؛ اگر یک پیتزاخور حرفه‌ای باشید حتما بارها این سوال را شنیده‌اید. آنهایی که پیتزای امریکایی و ضخیم دوست دارند و دسته دومی که انتخابشان همیشه پیتزای ایتالیایی و نازک است؛ اما این دو پیتزا به جز ضخامتشان چه تفاوت‌هایی باهم دارند؟ اگر جزو آن دسته‌ای هستید که حتی عکس پیتزا دهانتان را آب می‌اندازد، این گزارش اطلاعات جدیدی به شما می‌دهد.

اگر شما هم فکر می‌کنید که ایتالیا اولین تولیدکننده پیتزا است، باید با این باور غلط خداحافظی کنید. اولین بار این استعمار یونانیان باستان بود که با نان‌های مصری پیتزا را وارد جنوب ایتالیا کردند. اولین پیتزاها با خمیرهای گرد، ادویه‌های محلی، تکه‌های کوچک گوشت یا عصاره آن یا هر ماده‌ای که در دسترس بود درست می‌شد؛ اما اولین پیتزای رسمی به عنوان یک غذا بعد از استفاده از گوجه فرنگی بود که برای ملکه ایتالیا پخته شد و به احترام او نام آن را مارگاریتا گذاشتند. در حال حاضر هم انواع مختلفی پیتزا با رنگ‌های قرمز، سفید و سبز مثل پرچم آن کشور در ایتالیا رواج دارد. مدتی بعد با مهاجرت مردم به آمریکا اولین پیتزاها در آنجا پخته شد و در نانوایی‌های ایتالیایی رواج پیدا کرد. به مرور تغییرات زیادی در آن به وجود آمد و پیتزا به غذای مورد علاقه امریکایی‌ها تبدیل شد.

 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اسفند ماهی ها آوا فیلم رشته فوتسال پخش عمده موبایل و تبلت موسسه قرآن پژوهان عترت فاطمی متن نوشته - سایت تفریحی سرگرمی گلهای یاس پاور کده فرش آموزش طراحی لوگو